Böcker

Samuel Lindholm i samarbete med Fredrik Hillvesson har genom Psykab givit ut en populär självhjälpsbok mot sömnproblem. Nedan en beskrivning. Du kan via våran hemsida utvilad.se beställa material och få mycket information om hur du kommer tillrätta med sömnproblem.

Är det möjligt att du kan bli kvitt dina sömnproblem på sex veckor eller mindre … helt utan mediciner … oavsett hur länge du har haft dina besvär och hur allvarliga de är … även om du har provat mängder av andra metoder?

Svaret är ja. I boken ”Från sömnlös till utsövd” får du följa ett effektivt program för sömnproblem framtagen av en läkare och en psykolog med stor erfarenhet av att behandla sömnsvårigheter.

Programmet vänder sig till dig som lider av så kallad insomni, vilket innebär svårigheter att somna, nattliga eller för tidiga uppvaknanden, eller en känsla av att inte bli utsövd. Metoderna som beskrivs i boken har hjälpt 1000-tals personer med sömnproblem att få en god sömn, även när de lidit av grava sömnproblem som pågått i decennier.

Från sömnlös till utsövd är skriven på ett pedagogiskt och lättillgängligt sätt, och visar dig steg för steg hur du kommer tillrätta med dina sömnsvårigheter. Allt du behöver göra är att följa de enkla instruktionerna.

När du köper boken får du tillgång till en speciellt framtagen programvara som enkelt räknar ut när du ska gå och lägga dig och när du ska gå upp för att få en optimal sömn. Programvaran utgår från ditt eget sömnmönster, vilket gör att upplägget blir personligt anpassat efter just dig.

Här kan du köpa boken

Om boken ”Från sömnlös till utsövd” på nätet:

Sund.nu

GoDoc.nu

Dagens Ledare

Hillvesson.se

Utvilad.se

marianova.com

Webfinanser.com